top of page

Vi ønsker jer alle en glædelig jul

Så blev det endelig d. 24 December og juleaftens dag og derfor vil vi gerne sige rigtig glædelig jul til jer alle sammen derude, som følger os. Uden jer ville vi være ingenting. Vi håber I kan lide vores ting og vil være med til at gøre FodboldTricks endnu større i 2015. Vi kan allerede røbe kort, at vi har mange planer for FodboldTricks i 2015. Et helt nyt video koncept, en hel ny måde at lære tricks og panna på og mange andre fede nye ting vil blive lanceret i 2015. Vi glæder os til at vise jer det!

Endnu engang, glædelig jul. Nyd jeres aften med familien og få nogle gode gaver :) Brizze & Lasse

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page