top of page

Tak for en fantastisk FodboldTricks Camp!


Hej alle! Vi vil gerne sige 1000 mange gange tak for en fuldkommen fantastisk fodboldcamp i sidste uge. Det har været en sand fornøjelse at møde, træne og være sammen med jer alle sammen. Da det jo var vores aller første fodboldcamp vi skulle afholde, var vi ærlig talt lidt nervøse for hvordan det ville gå, om alle vores deltagere ville være glade og tilfredse og hvad den generelle stemning ville være. Heldigvis gik det over alle vores forventninger og deltagerne klikkede rigtig godt med hinanden efter de første par timers træning. Derudover vil vi gerne takke alle spillerne for at være utrolig flinke, lyttende og nemme at have med på campen. Vi arbejder allerede på at arrangere vores næste camp i efteråret 2016. Følg med ovre på www.fodboldtrickscamp.dk for at få updates! Tusind tak:

- Lukas

- Alberte

- Marius

- Linn - Julius

- Mads-Emil

- Jesper

- Lucas

- Niels-William

- Jens-Emil

- Noah

- Mathilde

- Cornelius

- Mass

- Elliott

- Rasmus

- Tristan

- Jes

- Lucas

- Tobias

- Mads

- Peter

- Niclas

- Max

- Mathias

- Danni

- Emilio

Hilsen Brizze & Lasse Kalkar


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page