top of page

Forudbestil din elastik bold! Meget snart...


Så kan du meget snart være blandt de første til at forudbestille dit eksemplar af vores helt specielt udviklede elastik bold, som er super god til at træne afleveringer, teknik og boldføling. Vi har været meget heldige at få muligheden for at få lavet disse bolde specielt til os, med bla. vores logo på. Det er derfor et meget begrænset parti vi har fået hjem på kun 100 bolde, så skynd jer at følg med på siden, hvornår vi åbner op for forudbestillinger, så du kan sikre dig en bold før vennerne! Du kan allerede nu gøre klogt i at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi aller først annoncerer omkring forudbestillingsperioden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i boksen ude til højre.


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page