top of page

FodboldTricks.dk - Fodbold Underholdning Til Konfirmationen - Konfirmationsunderholdning


Konfirmationerne nærmer sig mere og mere og har du endnu ikke fået booket din underholdning til dit barns konfirmation, så kan du stadig nå det! Vi fra FodboldTricks.dk vil nemlig gerne hjælpe! Med vores specielt tilpassede setup på ca. 30-45 min. sikrer du at underholdningen bliver uforglemmelig! Er dit barn fodboldspiller eller bare fodboldglad? Så er det her den perfekte løsning! Freestyle fodbold er unikt og er med garanti noget, der ikke vil gå i glemmebogen hurtig! Vi tilbyder både setups med 1 eller 2 boldjonglører og dernæst både freestyle fodbold show, workshop og panna. Book underholdningen til konfirmationen nu! KLIK HER OG LÆS MERE


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page