top of page

Konfirmand 2017? Book din underholdning NU!


Konfirmand 2017? Så skynd dig at book os til at besøge dig på din konfirmationsdag! Så er det snart ved at være tid til at kigge frem mod foråret 2017 og derfor selvfølgelig konfirmationer. Konfirmationssæsonen betyder for vores vedkommende en masse shows, en masse glade konfirmander og en masse fede overraskelser. Vi har nu igennem 6 år hvert år overrasket et hav af konfirmander på deres dag med et freestyle fodbold show. Vi kan godt indrømme, at det er noget af det fedeste at komme på besøg hos konfirmanderne pga. den altid gode stemning og konfirmandens ansigts udtryk når vi ankommer er fantastisk. Så skal du konfirmeres i 2017, så kan du allerede NU booke os og sikre underholdningen til din fest. Vi laver et setup og giver dig en overraskelse du aldrig vil glemme. Det perfekte underholdning til fodboldelskeren! Se mere i videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=l5oJdu46F9Y Og kontakt os på mail: kontakt@fodboldtricks.dk eller tlf. 31 66 02 20 for booking Du kan også besøge vores konfirmationsside her: http://www.fodboldtricks.dk/konfirmatio Fodboldhilsener Brian Brizze Mengel og Lasse Kalkar


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page