top of page

Konfirmations FodboldTricks Shows 2017


Skal du konfirmeres, eller kender du en der skal konfirmeres i foråret 2017 og brænder du for at spille fodbold? Så kan du nu få besøg af FodboldTricks freestylerne, som leverer et unikt, anderledes og inspirerende fodboldunderholdnings show for dig og dine gæster, som sent vil gå i glemmebogen.

Hvorfor blive underholdt at en tryllekunster, en klovn eller noget helt tredje, som overhovedet ikke har din interesse, når du kan blive fodbold underholdt og blive inspireret på noget som du brænder for af hele dit hjerte.

FodboldTricks, som består af 5 af danmarks bedste fodbold freestylere har gennem 6 året overrasket utallige fodboldglade konfirmander med et freestyle fodbold show på deres store konfirmationsdag og smilet på konfirmandernes læber over en unik overraskelse som denne er fantastisk hver eneste gang. Vi elsker fodbold af hele hjertet og vil derfor super gerne dele vores passion med dig på din store konfirmationsdag! Du, din søster eller dine forældre kan nu booke os til at besøge dig på din store dag i 2017! Kontakt os på mail: Kontakt@fodboldtricks.dk Eller på tlf: + 45 31 66 02 20 Du kan også gå ind på vores konfirmationsside og læse mere: Klik her for mere info om konfirmationsunderholdning Alt det bedste - Glædelig jul og godt nytår! Vi håber vi ses i 2017. / FodboldTricks crewet - Brizze & Lasse


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page