top of page

Vind et par Nike Elastico Superfly - 4. Del

4. Del af konkurrencen om et par Nike Elastico Superfly skudt igang! Denne gang lærer vi dig at lave et lidt mere avanceret freestyle fodbold trick, nemlig ''Touzani Around the World''. Tricket er opkaldt efter en hollandsk fodboldjonglør, som opfandt tricket tilbage i starten af 2001. I Touzani Around the World, skal du sammensætte to tricks, ''Jorden Rundt'' og ''Crossover'', så laver du en Touzani Around the World (TATW) SE VIDEOEN HER!

Skærmbillede 2014-12-11 kl. 17.08.48.png

Nu kan du vinde et par Nike Elastico Superfly, som vi bruger i videoen. Alt du skal gøre, er at uploade en video på Instagram, hvor du viser, at du kan lave tricket, ''Touzani Around the World'' og hashtagge det med #Vildmedtricks og #Fodboldtricks, så er du med i konkurrencen om et par af de her badboys! SE VIDEOEN HER! Brizze & Lasse, www.fodboldtricks.dk Se mere freestyle og tricks på vores facebook! KLIK HER

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page