top of page

Vind et par Nike Elastico Superfly - 3. Del

Så er 3. video er VildMedTricks konkurrencen skudt igang! I denne video lærer vi dig, at lave freestyle fodbold tricket ''Hop the World'', som er et trick, der ligger meget tæt på den almindelige ''Jorden Rundt'', her bruger du blot begge ben til at lave tricket. SE VIDEOEN HER

Skærmbillede 2014-12-11 kl. 17.04.13.png

For at vinde et par af de super fede Nike Elastico Superfly skal du uploade en video på Instagram, hvor du viser tricket ''Hop the World'' og hashtagge det med #VildMedTricks og #FodboldTricks - Så kan du altså vinde et styks Nike sko! SE VIDEOEN HER

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page