top of page

Freestyle Fodbold Underholdning til Konfirmationen!

Skal du afholde konfirmation i foråret 2015? Så skynd dig at book din underholdning! Vi hos FodboldTricks tager nemlig ud til konfirmationer og underholder med freestyle fodbold tricks og panna! Det vil vi også gerne gøre til din, eller dit barns! Freestyle fodbold er det ultimative underholdning for en fodboldglad dreng eller pige, der får oplevet noget af det han eller hun allermest elsker, på sin store konfirmationsdag. Lad os stå for konfirmationsunderholdningen! Læs mere om konfirmationer og freestyle fodbold, HER

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page