top of page

Vind et par Nike Elastico Superfly - Anden del

Så er anden del af konkurrencen om et par Nike Elastico Superfly skudt i gang! I denne omgang viser vi dig, hvordan du skal gribe bolden på nakken. Derefter er det din tur til at vise os, at du kan lave nakke tricket. For at vinde et par af de populære Nike Elastico Superfly, skal du uploade et klip af dig selv på instagram, hvor du holder og griber bolden på nakken. Husk og hashtag videoen med #VildMedTricks Så kan det være dig, der løber rundt og uddeler tunneler som Ronaldo og Neymar i weekenden! Se videoen her

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page