top of page

Brizze hoveddommer ved EM i Freestyle Fodbold 2014

Fra D. 20-23 Juni blev der i Bruxelles afholdt EM i Freestyle Fodbold og her var Brizze hyret som hoveddommer for konkurrencen. At være hoveddommer vil sige, at det er Brizze, der har det sidste ord, hvis der skulle være uenigheder om vinderen af en battle. I freestyle fodbold dyster man i 3 min., hvor hver spiller skiftevis har bolden i 30 sek. af gangen. Her gælder det så for spilleren om, at vise alle hans bedste freestyle færdigheder og derefter var det op til Brizze, og de to andre dommere, at afgøre hvem af de to freestylere, der løb af med sejren. På billedet ses Brizze i midten, der kårer vinderen af EM i Freestyle Fodbold 2014. / Brizze & Lasse Fodboldtricks.dk

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page