top of page

Fodboldmessen i Forum i weekenden afsluttet!

I weekenden D. 13-15 Juni havde vi vores FodboldTricks stander på Fodboldmessen i Forum i København.

Dagene blev brugt på at spille et hav af panna kampe på FodboldTricks standeren. De mange udfordrende børn fik sig en god gang træning, da vi nok lavede i alt over 200 tunneller i løbet af dagene. Derudover fik vi selvfølgelig networket med mange af de andre udstillere på messen og fik os nogle nye bekendsskaber.

Alt i alt var det rigtig fedt at prøve selv at have en stander på en messe, hvilket er første gang vi prøver, i stedet for at skulle promovere andres produkter som vi jo er vant til, når vi optræder på messer. Tak for denne gang til alle der var med! Brizze & Lasse

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page