top of page

Fodboldmessen i Forum i weekenden afsluttet!

I weekenden D. 13-15 Juni havde vi vores FodboldTricks stander på Fodboldmessen i Forum i København.

Dagene blev brugt på at spille et hav af panna kampe på FodboldTricks standeren. De mange udfordrende børn fik sig en god gang træning, da vi nok lavede i alt over 200 tunneller i løbet af dagene. Derudover fik vi selvfølgelig networket med mange af de andre udstillere på messen og fik os nogle nye bekendsskaber.

Alt i alt var det rigtig fedt at prøve selv at have en stander på en messe, hvilket er første gang vi prøver, i stedet for at skulle promovere andres produkter som vi jo er vant til, når vi optræder på messer. Tak for denne gang til alle der var med! Brizze & Lasse

#boldjonglør #fodboldmessen #forum #panna #tunneller #danmark #booking #fodbold #fodboldtricks #fodboldjonglør #messe #street #streetsoccer #tutorials #trick #video #shows #pannabane #københavn #facebook

Fremhævede nyheder