top of page

Freestyle show og panna underholdning i Sommersted hallen af Brizze og Lasse


Lørdag aften d. 24 Oktober stod atter på et af vores mange shows for fodboldklubber, som vi har for tiden. Her var der på programmet freestyle fodbold og panna show i Sommersted hallen i Sønderjylland. Brizze og Lasse optrådte 1 times tid for de meget fodboldglade børn i Sommersted, som var yderst begejstrede for besøget. Her fik børnene mulighed for at se tricks og herefter udfordre os i en panna kamp. Mere end 100 drenge fik spillet mod os, og ikke en eneste kamp var tabt. Husk du også kan booke os til dit fodboldevent! Kontakt@fodboldtricks.dk 31 66 02 20 / FodboldTricks Brizze og Lasse


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page