top of page

Bliv Danmarks næste boldkunstner med personlig træning!


Går du med drømmen at blive dygtig til freestyle fodbold, panna og street fodbold?! Så har vi den helt rigtige løsning for dig! Bliv personligt trænet af Brizze, Lasse, Tunna eller Tobias og gør drømmen til virkelig! Vi hjælper dig nemlig rigtig godt på vej. Personlig træning kan hjælpe dig skridtet videre mod at nå dine mål, hvor vi kan hjælpe dig med at lære tricks, panna og street fodbold og andre generelle fodbold ting. Du får her en helt unik mulighed for at blive trænet af Danmarks bedste fodboldjonglører. Er det noget for dig?

SÅ KLIK HER, LÆS MERE OG BESTIL DIN PERSONLIGE TRÆNINGS LEKTION IDAG! Er du sikker på, at det bare er noget du skal have kan du også kontakte os direkte på mail eller telefon for at lave en booking. Mail: kontakt@fodboldtricks.dk TLF: 31 66 02 20 / FodboldTricks Crewet


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page