top of page

Vi er stolte af at kunne præsentere futsal landsholdsspiller, Nichlas 'Tunna' Knudsen, som e


Vi byder hermed stort velkommen til Nichlas 'Tunna' Knudsen, som nu er en del af vores team! Det er os en stor fornøjelse, at have Tunna med i teamet, som absolut kan bringe en masse forrygende nye tiltag til FodboldTricks. Tunna er en af danmarks bedste upcoming panna spillere! Med omtrænt et halvt års træning har Nichlas allerede udviklet sig enormt og har givet hundrede vis af tunnaller til uheldige ofre. Derudover er Nichlas også fast mand på landsholdet i futsal og har repræsenteret danmark ved EM i futsal. Husk selvfølgelig også at tjek Tunna's personlige facebook side ud og smid da gerne et like! KLIK HER OG SE DE FEDESTE TUNNELLER AF TUNNA! / FodboldTricks Crewet Brizze, Lasse og nu Nichlas Tunna Knudsen!


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page