top of page

VIND 2 Billetter til en valgfri FCK hjemmekamp!


Nu kan du hos os på FodboldTricks vinde 2 FCK billetter til en valgfri hjemmekamp i foråret! Vi udlodder 2x2 billetter til 4 heldige vindere. Tag din ven eller veninde under armen og med i Parken og se en fed fodboldkamp med et af Danmarks bedste fodboldhold. Vores konkurence kører på vores facebook side og alt hvad du skal gøre for at vinde står også på siden. KLIK HER FOR AT DELTAGE OM FCK BILLETTERNE! Konkurrencen løber afsted til Mandag D. 23 Marts, så skynd Jer at deltag! / FodboldTricks Brizze, Lasse, Tobias & Patrik


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page