top of page

FodboldTricksTV - Dagens Trick med Emiliano Marcondes


Så er vi kommet til 2. udgave af Dagens trick videoerne i samarbejde med F.C Nordsjælland! I denne omgang udfordrer vi Emiliano Marcondes på at lave 2 forskellige freestyle tricks. Se i videoen ovenfor om det lykkedes Marcondes at lave vores tricks. Husk vi er at finde i FCN Fanzonen forud for ALLE F.C Nordsjælland's hjemmekampe i foråret. Kom forbi og se et freestyle show og se om du kan slå os i en panna kamp! Næste gang er allerede på søndag d. 15 Marts, når F.C Nordjsjælland tager imod F.C Vestsjælland kl. 14:00 på Farum Park. Brizze & Lasse


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page