top of page

FodboldTricksTV - Lær Freestyle Fodbold Tricks Med FodboldTricks Crewet - PART 2


2. trick i vores ''Lær Freestyle Fodbold'' kampagne, er freestyle tricket ''Crossover''. Crossover er et trick, som er nemt for begyndere at lære, men er stadig tilstrækkeligt svært, så det kræver nogle dages træning, hvis du starter helt fra bunden. Tricket laves ved at man jonglerer med bolden og finder et godt tidspunkt hvor man har god kontrol over bolden, så skyder man bolden op til ca. mave højde, hvorefter man skal lave crossover bevægelsen oppe i luften. Se videoen! Når tricket færdiggøres gælder det om at få bolden på fødderne igen og jonglere videre med så god kontrol som muligt. Vil du gerne blive ligeså god som os her fra FodboldTricks til at jonglere, lave tricks, give din modstandere tunnel og spille street fodbold? Så kan vi hjælpe dig godt på vej med vores personlig træning! Læs mere her og book din lektion idag! / FodboldTricks Crewet, Lasse, Brizze & Tobias


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page