top of page

FodboldTricksTV - Lær Freestyle Fodbold Tricks Med FodboldTricks Crewet!


Vil du gerne lære alle de freestyle fodbold tricks du ser os her fra FodboldTricks lave? Så hjælper vi dig godt på vej med vores video tutorials, der viser hvordan de forskellige freestyle fodbold tricks laves. I alle videoerne bliver alle tricks vist i slow motion, så du virkelig har mulighed for at se dem ordentligt igennem. Den første video tutorial med et freestyle fodbold trick vi gerne vil lære dig, er jorden rundt ( atw ). Jorden rundt er det nok aller mest brugte trick indenfor freestyle fodbold og er noget af det første man skal lære for at blive en dygtig boldjonglør. Jorden rundt i sig selv er et meget simpelt trick, der laves med sit ene ben og kan enten laves ved at starte med bolden liggende på foden, eller det kan laves ved at jonglere med bolden. Begge metoder har sine fordele og ulemper, så det handler om at finde ud af, hvad man er mest komfortabel med.

Husk du kan se alle vores video tutorials ved at klikke HER Hvis du gerne vil blive Danmarks næste store boldjonglør, så kan vi også hjælpe dig godt på vej med vores personlig træning - Læs mere her / FodboldTricks


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page