top of page

Se Brizze & Lasse udfordre FC Nordsjælland spillerne i freestyle fodbold tricks!


Brizze & Lasse på Farum Park med FodboldTricks

Onsdag og torsdag, stod i denne uge på web tv i Fc Nordsjælland. Brizze & Lasse var nemlig inviteret ind til at udfordre 4 FCN spillere i freestyle fodbold tricks. I videoerne skal FodboldTricks drengene forsøge at lære FCN spillerne et freestyle fodbold trick, som de så skal vise foran skærmen.

Brizze, Lasse, Johannes Ritter på Farum Park

Første spiller var Johannes Ritter og man kunne hurtigt se at Ritter havde smug trænet lidt efter træningerne i Nordsjælland, fordi hans niveau var faktisk overraskende højt. Brizze havde fået opgaven om at lære Ritter et freestyle fodbold trick, mens Lasse havde taget værtsrollen foran kameraet. I første omgang tog det en del træning for Ritter at få styr på tricket, men efter lidt gentagne forsøg kom Ritter tættere og tættere på.

Johannes Ritter lærer Fodboldtricks

Her forsøger Ritter at gennemføre freestyle fodbold tricket, mens Brizze og Lasse giver tips og råd.

Johannes Ritter med sejt Fodboldtrick

Så lykkedes det for Ritter at lave freestyle tricket! Virkelig flot gået.