top of page

Se Brizze & Lasse udfordre FC Nordsjælland spillerne i freestyle fodbold tricks!


Onsdag og torsdag, stod i denne uge på web tv i Fc Nordsjælland. Brizze & Lasse var nemlig inviteret ind til at udfordre 4 FCN spillere i freestyle fodbold tricks. I videoerne skal FodboldTricks drengene forsøge at lære FCN spillerne et freestyle fodbold trick, som de så skal vise foran skærmen.

Første spiller var Johannes Ritter og man kunne hurtigt se at Ritter havde smug trænet lidt efter træningerne i Nordsjælland, fordi hans niveau var faktisk overraskende højt. Brizze havde fået opgaven om at lære Ritter et freestyle fodbold trick, mens Lasse havde taget værtsrollen foran kameraet. I første omgang tog det en del træning for Ritter at få styr på tricket, men efter lidt gentagne forsøg kom Ritter tættere og tættere på.

Her forsøger Ritter at gennemføre freestyle fodbold tricket, mens Brizze og Lasse giver tips og råd.

Så lykkedes det for Ritter at lave freestyle tricket! Virkelig flot gået.

Så var Lasse klar til at indtage værtsrollen på FCNTV.

Derudover skulle Brizze & Lasse lave en intro video til WEB Tv videoerne og her benyttede drengene bla. FC Nordsjællands taktik rum, hvor bolden blev skudt frem og tilbage fra bænk til bænk, mens der blev lavet fodbold tricks. Videoerne forventes at blive offentliggjordt i starten af foråret og vi glæder os meget til at se dem! Følg med herinde på FodboldTricks' bloggen for at være opdateret med de seneste nyheder. Følg også med på Facebook, hvor vi poster daglige nyheder. FodboldTricks Facebook / FodboldTricks Crewet


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page