top of page

Så starter vores Januar udsalg - Book dit show inden d. 20 Januar!

Så er det idag mandag d. 5 Januar 2015 vi skyder vores Januar udsalg igang! Tilbuddene kommer til at lyde på følgende måde: ALT Personlig træning = 50% Show til fodboldstævner = 50% Show til firmaevents = 50% Fodboldskoler = 50%

Show til messer = 40%

Medvirken i Tv/Reklame = 30%

Produkt Promovering = 30% Scene og halvlegsshows = 30% Der er desværre ikke rabat på konfirmationer. Vores udsalg kører til d. 20 Januar 2015, så skynd jer ind og book jeres show, hvis I gerne vil opnå rabatten! Godt nytår - Brizze & Lasse

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page