top of page

Vind et par Nike Elastico Superfly med FodboldTricks og Sportmaster!

Så er det nu at du hos Sportmaster kan vinde et par Nike Elastico Superfly sko! Alt du skal gøre er, at lave en video på Instagram, hvor du viser fodboldtricket 'Jorden Rundt' og bruge hashtagget #VildMedTricks, så kan det være dig, der snart giver tunneller som Neymar i der her lækre sko fra Nike! Se videoen og opslaget på SportMaster's hjemmeside - HER DELTAG VED AT KLIKKE HER

vild-med-trick-video-1-2_0.jpg

Det er de her super fede sko fra Nike, som både kan bruges til indendørs fodbold, futsal og street fodbold, som du kan vinde. Husk der i løbet af næste uge kommer mange flere tricks videoer hos Sportmaster, hvor du både kan lære tricks af os, samt vinde Nike skoene. Se videoen og opslaget på SportMaster's hjemmeside - HER

vild-med-trick-video-1-5.jpg

Lasse i aktion med lidt siddende tricks med bolden! DELTAG VED AT KLIKKE HER Brizze & Lasse Fodboldtricks.dk

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page