top of page

FodboldTricks byder velkommen til Patrik & Tobias - Kendt fra Talent 2010

Så kan vi her på FodboldTricks' redaktionen med glæde byde velkommen til to nye medlemmer af teamet! Nemlig Patrik Asmussen og Tobias Larsen, begge to indenfor Danmark's elite indenfor freestyle fodbold og med en Danmarksmester titel til både Patrik og Tobias, kan man roligt kalde dem i toppen hvad angår freestyle fodbold underholdning. Drengene startede begge ud med fodboldjonglering tilbage i 2008 og var her med til at bringe freestyle fodbold til Danmark. Siden da er det gået Patrik og Tobias forrygende! Drengene var at finde på DR's skærm i 2010 foran mere end 1. mio. seere, da de formåede at hive en flot 2. plads hjem i Tv-programmet, Talent. Derudover har Patrik og Tobias sammen optrådt foran 12.000 tilskuere i pausen af et håndboldbrag i Boxen i Herning. Vi er utrolig glade for at Patrik og Tobias er blevet en del af FodboldTricks og ser frem til mange gode shows og oplevelser med drengene i crewet! / Brizze & Lasse. Husk at du kan se de nyeste fodboldjongleringsvideoer på vores facebook side - Her i blandt Patrik og Tobias' shows i Talent 2010! KLIK HER OG SE MERE

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page