top of page

FodboldTricks medvirker i TV-Programmet Kongerigets Klogeste

I denne uge var Brizze & Lasse på arbejde i DR Byen, hvor Tv-programmet Kongerigets Klogeste skulle optages. Drengene var hyret til at lave fodboldtricks i en del af programmet's quizzer. Quizzen stod på matematik quiz og her gik det for de 4 deltagere ud på, at gætte forskellige ting omkring hvor mange tricks drengene kunne lave, hovedstød og armbøjninger med bolden på nakken. Programmet forventes at blive sendt i ultimo 2014 og kommer til at køre på DR1. Følg med her på siden om updates og vær med, når programmet går i luften med FodboldTricks, som en del af det! Husk også at like os på facebook! www.facebook.com/fodboldtricksdk

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page