FodboldTricks medvirker i TV-Programmet Kongerigets Klogeste

2014-08-19 15.36.17.jpg
I denne uge var Brizze & Lasse på arbejde i DR Byen, hvor Tv-programmet Kongerigets Klogeste skulle optages. Drengene var hyret til at lave fodboldtricks i en del af programmet's quizzer. Quizzen stod på matematik quiz og her gik det for de 4 deltagere ud på, at gætte forskellige ting omkring hvor mange tricks drengene kunne lave, hovedstød og armbøjninger med bolden på nakken. Programmet forventes at blive sendt i ultimo 2014 og kommer til at køre på DR1. Følg med her på siden om updates og vær med, når programmet går i luften med FodboldTricks, som en del af det! Husk også at like os på facebook! www.facebook.com/fodboldtricksdk

#kongerigets #klogeste #fodboldjonglør #boldjonglør #booking #tv #program #dr #drbyen #mastiff #københavn

Fremhævede nyheder