top of page

Freestyle Fodbold & Panna Event - Book den fedeste fodbolddag her!

Skal du afholde stævne, klubarrangement eller bare afholde et fodbold arrangement, så vil vi med glæde tage os af underholdningen!
Med vores freestyle fodbold & panna event, er du sikker på at underholdningen er i top. Vi leverer eventet med forskellige ting, som du kan læse mere om herunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

Pannabane

Freestyle Fodbold Show

Workshop

Oplev freestyle fodbold show med Danmarks absolut bedste fodboldjonglører! Brizze, Lasse, Patrik & Tobias garanterer dig for et fantastisk show, som i øvrigt kan gentages flere gange i løbet af arrangementet. 

 

Vi medbringer pannabane, hvor alle deltagere får muligheden for at udfordre os på en panna kamp. Derudover kan vi medbringe sponsor præmier og sammensætte en turnering blandt deltagerne til arrangement. 

 

Vi afholder en workshop, hvor deltagerne kan lære de mest basale tricks og finter indenfor freestyle fodbold og panna. Vi uddeler gode råd og tips til hvordan man kommer i gang med træningen og hvordan man bliver god til tricks.

 

Fartmåler

Konkurrencer

Vi medbringer fartmåler, så deltagerne kan få målt hastigheden på deres skud. I den forbindelse kan vi også opsætte konkurrencer og præmier til dagens hårdeste skud mm. 
Et fodboldmål kræves af arrangøren, for at fartmåleren kan benyttes. 

 

Vi opsætter forskellige konkurrencer i løbet af dagen, som bla. kan være jongleringskonkurrence, skud, bedste trick, panna og meget mere. Har I nogle bestemte ønsker, kan vi naturligvis også efterkomme dette.

Sponsor Præmier

Vi medbringer præmier fra vores sponsorer, som vi bruger til at kåre vinderne af de forskellige konkurrencer. Præmierne kan bestå af bolde, t-shirts, gavekort, fodbold billetter og andet fodbold udstyr. 

 

Basis
-

 

5990

DKK
 

Medium
-

 

10990

DKK
 

Komplet
-

 

14990

DKK
 

Antal boldjonglører

Freestyle Show

Panna / tunnel spil

Workshop

Konkurrencer

Sponsor Præmier

 

1
 

3

2
 

Kontakt os

+ 45 30 54 19 43

FodboldTricks.dk

København, Danmark

Din mail er sendt!

Anchor 1
bottom of page