top of page

FodboldTricks Camp Efterårsferien 2016 Tilmeldingen er åben!


Hej alle FodboldTricks drenge, piger, forældre og andre! Vi kan glædeligt annoncere, at vi igen i efterårsferien 2016 afholder FodboldTricks Camp. Efter stor succes med vores seneste camp i sommerferien, har vi nu fået sat endnu en camp på benene. På vores seneste camp havde vi 30 motiverede børn i alderen 8-14 år, som i løbet af 3 dage blev intensivt trænet i fodboldtricks, freestyle, street fodbold, finter og skills. Det gør vi nu igen! Denne gang kommer det til at foregå i Fodboldfabrikken på Amager i København, som huserer byens fedeste indendørs kunstgræs baner. Med 8 baner i størrelsen 5v5, kommer der til at være højt fokus på teknik, spil på små områder og street fodbold. Fodboldfabrikken er endnu ikke åbnet op endnu for offentligheden, så I bliver de allerførste til at spille på dette lækre overdækkede anlæg. Praktisk: Dato: 17-19 oktober 2016 Sted: Fodboldfabrikken, Amager. 2300 København S Pris: 1.595 ,- pr. deltager og 2.790 ,- for to Tilmeld dig landets eneste trickscamp på: www.fodboldtrickscamp.dk / Brian ''Brizze'' Mengel & Lasse Kalkar


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page