top of page

Panna & tunneller på Farum Park!


Så var det atter en tur til Farum og i denne omgang kun for Lasse's vedkommende. Igen var panna banen sat op og klar til en masse spil i fanzonen foran Farum Park inden opgøret mellem F.C Nordsjælland og O.B. Det blev til et hav af tunneller og kampe for Lasse, der spillede på panna banen i 1 1/2 time i træk, så lidt trætte ben efter arrangementet var vel iorden. Husk du kan finde os til alle FCN's hjemmekampe i foråret foran Farum Park ved fanzonen. Kom forbi og få en tunnel kamp, hvis du endnu ikke har været forbi! / FodboldTricks Crewet.


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page