top of page

Brizze & Lasse igen på Farum Park for at filme FCNTV!


Mandag d. 30 Marts var vi atter en tur på Farum Park og denne gang igen for at filme FCNTV. Videoerne, hvor vi lærer de forskellige FCN spillere et freestyle trick! I denne omgang havde vi besøg af Oliver Thychosen, Gudmundur Thórarinsson, Mathias Hebo og Nicklas Mouritsen. Videoerne bliver lagt online løbende gennem foråret, så subscribe til vores YouTube kanal for at følge med! De første 3 videoer kan du allerede finde lige nu på vores YouTube kanal - KLIK HER Og ellers kan du glæde dig til næste video, hvor vi udfordrer Martin Vingaard. / Brizze & Lasse


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page