top of page

FodboldTricksTV - Lasse & Tobias - Tunneller på Farum Park


I søndags havde vi igen taget turen til farum Park for at underholde inden F.C Nordsjælland's hjemmekamp mod F.C Vestsjælland. Vi opholder os 1 1/2 time før kickoff i fanzonen udenfor stadion, hvor alle fans kan komme od udfordre os i en panna kamp. Vi har lavet en video med alle vores bedste tunneller fra i søndags i Farum! Se den her. Husk du også kan booke os til din fodboldklub, hvor vi kan underholde med freestyle fodbold show, workshop / undervisning og panna. Se mere ved at klikke HER Du er også velkommen til at kontakte os direkte på enten mail eller telefon. Kontakt@fodboldtricks.dk 31 66 02 20 / FodboldTricks Crewet


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page