top of page

Vi optræder til alle F.C Nordsjællands hjemmekampe i foråret!


Efter vores medvirken i FCNTV, har vi nu indgået et samarbejde med F.C Nordsjælland og vi kommer derfor til at være med til samtlige af klubbens hjemmebanekampe i foråret. Vi vil være at finde i Fanzonen på familie tribunen, hvor der vil være mulighed for at opleve live show inden kampen og spille en kamp på panna banen mod os. Der vil derudover foregå konkurrencer på kampdagene, hvor du har mulighed for at vinde specielt FodboldTricks gear. Vi starter ud på fredag d. 20 Februar, når FC Nordsjælland tager imod Randers i deres første kamp i forårssæsonen. Kampen starter kl. 19 og vi er at finde i fanzone området 1 1/2 time før kampstart. Vi glæder os til at underholde Jer og håber at se en masse på Farum Park på fredag fra kl. 17:30! / FodboldTricks Brizze, Lasse & Tobias


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page