top of page

FodboldTricksTV - Lær Freestyle Fodbold Tricks - PART 4


4. del i vores ''Lær tricks'' kampagne og idag hedder tricket vi skal lære ''dobbelt jorden rundt'' også kaldet LATW i freestyle verdenen. LATW / Dobbelt jorden rundt er et at de noget sværere tricks og kræver at man har rigtig godt styr på ATW, altså en almindelig jorden rundt. Har man ikke ordentligt styr på den endnu, anbefaler vi at man træner den en del før man overhovedet begynder at forsøge sig med en dobbelt. En dobbelt jorden rundt kræver at man kan svinge benet rundt om bolden ret hurtigt, da man jo skal nå to gange rundt om, inden man rammer bolden igen. Det er derfor vigtigt at træne sin hurtighed i benene, så man på den måde kan gennemføre tricket mere rent. Om man vil starte ud med at lave tricket ind ad eller ud ad er egentlig op til en selv og man må prøve at finde ud af hvad man finder sig mest komfortabel med. Så er der ikke andet tilbage end at sige, god træning! / FodboldTricks Crewet!


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page