top of page

FodboldTricksTV - Lær Freestyle Fodbold Tricks Med FodboldTricks Crewet! PART 3


Lær freestyle fodbold tricks og panna med FodboldTricks PART 3! Så er vi nået til 3. del af vores 'Lær Tricks' kampagne. I denne omgang skal du lære freestyle fodbold tricket, TATW. TATW er en kombination af to forskellige tricks, nemlig ATW og Crossover, som du kunne lære i vores tidligere videoer. Når du mestrer de to freestyle tricks, skal du sætte dem sammen, så det bliver til én bevægelse og herefter laver du en TATW. TATW er et lille step op ad rangstigen i sværhedsgraden af tricks og vil få dig fra begynder til lidt mere læret. Derudover er TATW også super godt til at bruge i kombinationer med andre tricks, så TATW er vigtigt at lære lige fra starten af din freestyle fodbold karriere. Hvis du drømmer om at blive endnu bedre til freestyle tricks, panna og street fodbold, så hjælper vi dig godt på vej med vores personlig træning. Læs mere og book din lektion HER / Fodboldtricks


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page