top of page

5 TRÆNINGSTIPS FRA 2X DANSK MESTER BRIZZE - DEN ULTIMATIVE FREESTYLE GUIDE!


Når man starter på freestyle fodbold træning, er der et hav af begynder fejl alle laver. Dem kan du nu undgå, ved at læse Brizze's helt egen 5 trins guide til, hvordan du undgår fejlene og maksimerer din træning, så du kan opnå dine mål lyn hurtigt! 1. HUSK at varm ordentligt op! INGEN skader!

Alle boldjonglører har på et eller andet tidspunkt oplevet at få en skade og det er nok noget af det værste. Man kan i realiteten ikke gøre noget som helst ved det og ofte er det bare ugers venten på, at skaden bliver nogenlunde god igen. Det skal du undgå! Det er derfor meget vigtigt, at du inden din træning sørger for at kroppen er HELT varm og specielt i de her kolde vinter måneder, hvor kroppen kan være iskold inden træning. Brug derfor 5-7 minutter på at lave forskellige øvelser uden bolden, der får kroppen varm. Sørg for at få varmet specielt lysken ordentligt op, da du bruger den utrolig meget til fodbold tricks i luften. 2. Tag pauser under træningen At tage sine pauser er meget vigtigt. Når man træner har man ofte en tendens til at ville nå sine mål rigtig meget, hvilket også er super godt, så længe det bare ikke forværrer træningen. Det er derfor vigtigt, at du mellem eks. hver 5-7 forsøg du har på at lave dit trick, tager en lille pause på et minuts tid. Selvfølgelig alt efter, hvad der passer dig bedst. Det gør, at kroppen lige får en lille pause og er klar til at forsøge igen og i mellem tiden kan du evt. tage en tår vand eller forestille dig, hvordan du vil lave freestyle tricket. 3. Få styr på basic freestyle tricksene inden du bevæger dig videre

Når man har lavet sin første jorden rundt, vil man ofte meget gerne hurtigt videre til at lave en dobbelt jorden rundt osv. Det er også super godt, men man glemmer ofte, at få helt styr på bare en enkelt jorden rundt, inden man bevæger sig videre. Det er derfor rigtig vigtigt, at du træner hvert trick så meget, at du kan lave det næsten hver gang, inden du bevæger dig videre. På den måde gør du det meget nemmere for dig selv, når du så skal til at udvikle tricket og lave det næste i rækken, da du allerede har styr på selve grundformen af hvordan tricket skal gennemføres.

4. Træn forskellige fodbold tricks I løbet af din trænings session anbefaler Brizze dig 100%, at øve dig på nogle forskellige ting. Det gør, at din træning ikke bliver det samme og det samme, hvilket kan gå hen og blive kedeligt.

Dog skal det ikke betyde at du skal øve på 10 forskellige tricks i løbet af en træning, men derimod 2-3 stykker, som du så arbejder intenst med. Det gælder om at repetere tricksene igen og igen indtil de til sidst sidder i skabet.

5. Forestil dig hvad du vil lave- og hvordan At tage et par minutter helt for dig helt med lukkede øjne og helt ro, hvor du intenst fokuserer og forestiller dig skridt for skridt, hvordan du vil lave dit næste fodbold trick, kan være alt afgørende for, om du kan gennemføre tricket. Øv dig derfor på, at finde helt ro oppe i hovedet og forestil dig, hvordan du vil gøre. Det forhøjer chancen for at lave tricket markant!

Det var Brizze's 5 træningsråd til at blive en kanon god fodboldjonglør. Vi håber du kan bruge dem og hvis du har spørgsmål omkring noget, er du velkommen til at kontakte os gennem vores facebook side. KLIK HER. Husk du også kan få personlig træning med Brizze og de andre boldjonglører i FodboldTricks' - Det kan du læse meget mere om HER Like os på Facebook! KLIK HER Følg os på instagram! KLIK HER


Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page