top of page

Brizze imponerer stort på Futsal landsholdet

Som nævnt i vores seneste nyhed, så fik Brizze i weekenden debut på det danske Futsal landsholdet til deres træningsturnering i Finland. Brizze skulle ikke bruge mange sekunder på banen, før det finske folk blev imponeret. Brizze blev nemlig ifølge DKFutsal valgt til ''boblere'' på drømmeholdet i Nordic CUP og indgik derved som en af de 10 bedste spillere i turneringen. 2 danskere var at finde i blandt de 10. Den anden er Kevin Jørgensen, som til dagligt spiller i JB Gentofte. Læs hele artiklen om Brizze's succes med landsholdet HER

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page