top of page

Brizze debut på Futsal Landsholdet!

Så har vi på Fodboldtricks.dk fået ny landsholdspiller. Det er ikke kun fodboldtricks i luften, som vi er fremragende til her på Fodboldtricks.dk. Vores helt egen Brizze har nemlig her i sidste uge fået debut på det danske Futsal Landshold, hvor han var med holdet i Finland, for at forberede sig til den kommende EM kvalifikation, som finder sted i januar måned. Det er dog ikke første gang at Brizze repræsenterer et landshold. I 2010 og 2012 repræsenterede han nemlig Danmark til VM i freestyle fodbold. På billedet kan man se holdet, der repræsentere Danmark i sidste uge og Brizze er her iført trøje nummer 14. Se Brizze & nogle andre fra Futsal landsholdet lave nogle tricks i landsholdslejren på vores facebook side. KLIK HER

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page