top of page

Bliv Danmarks næste store boldjonglør med personlig træning fra FodboldTricks!

Nu kan du blive Danmarks næste store fodboldjonglør! Vi tilbyder nemlig nu som de første i Danmark, personlig træning i freestyle fodbold, street soccer, panna og teknisk træning. Du vil blive personligt coachet live af to af Danmarks bedste fodboldjonglører, Brian Mengel og Lasse Kalkar. Du får muligheden for at tage dit niveau indenfor freestyle & street/panna til det næste step. Og du bliver helt sikkert den aller bedste i fodboldklubben til at lave tricks og give vennerne tunneller. Personlig træning er for dig, der drømmer om at blive kanon dygtig til freestyle fodbold tricks og gerne vil have et ekstra skub på vejen. Største delen af arbejdet ligger selvfølgelig for dig selv i baghaven og med bolden, men et par timer med os om ugen, kan virkelig sætte et ekstra skub på din træning og du vil med garanti se resultater hurtigt. Vi lærer dig alle de ting, som vi selv gjorde forkert i starten af vores freestyle fodbold karriere og sparer dig derfor for utrolig meget ligegyldig træning. Du vil lære vores specielle teknikker til hvordan man forbedrer sig hurtigst med vores specielle træningsform. Du vil derudover også lære om, hvordan man holder kroppen i bedst form for freestyle fodbold og hvordan man bedst slapper af, så man er klar til næste dags træning. Synes du det lyder som noget for dig? SÅ KLIK HER OG LÆS MERE Vi glæder os til at gøre dig til Danmarks bedste fodboldjonglør! Brizze & Lasse, FodboldTricks

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page