top of page

Show foran 2000 tilskuere til Håndbold brag i Sønderborg!

Fredag D. 31/10-2014 stod aftenen på et af de rigtig sjove freestyle fodbold shows for Brizze og Lasse's vedkommende. I Sønderborg blev der fredag aften nemlig afholdt et velgørenhedsarrangement, hvor et udvalgt All Star håndbold hold, skulle spille mod Sønderjyske Håndbold. I den anledning var Fodboldtricks med som pause underholdning, hvor det blev til et 10 min. langt show foran de 2000 imponerede tilskuere. Showet gik forrygende for Brizze og Lasse, der efterhånden har lavet så mange shows sammen, at intet kan gå galt. Publikum var vilde med showet og stemningen var i top fredag aften i Sønderborg. Her blev det virkelig bevist at freestyle fodbold er perfekt underholdning til håndbold kampe! Mere på www.facebook.com/fodboldtricksdk Video fra showet kommer snarest. / Brizze & Lasse

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page