top of page

Brizze underholder til DM i indendørs fodbold!

Søndag den 12/10 var Brizze at finde i Haderslev Idrætscenter til det årlige indendørsstævne for diskotekskæden NOX.

Hele landets diskoteker var samlet for at hive titlen, som danmarksmestre i indefodbold for diskoteker. I den forbindelse var Brizze hyret af sidste års vinder fra Crazy Daisy Haderslev, som med titlen fik lov at afholde arrangementet i deres by.

Brizze fik lavet en masse tricks, men brugte det meste af tiden på at udfordre holdene i pannafodbold, hvor han uddelte tunnel efter tunnel. Tordenskjold Kolding løb med sejren i år og derfor skal inde DM for diskoteker afholdes i Kolding og mon ikke FodboldTricks vil være at finde ved dette arrangement også. / FodboldTricks Crewet Se mere på Facebook! www.facebook.com/fodboldtricksdk

Fremhævede nyheder
Seneste nyheder
Følg os på de sociale medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak - Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

bottom of page